TEL: 0231 / 583230  Email: dasbotosani@yahoo.com

Anunt - tichete sociale pentru gradinita

ACORDAREA TICHETELOR SOCIALE PENTRU GRĂDINIŢĂ

 

         Direcţia de Asistenta Sociala Botosani aduce la cunoştinţa că familiile defavorizate ai căror copii frecventează zilnic grădiniţa, pot beneficia de un stimulent educaţional, tichet în valoare de 50 lei/lună.            

        Începând cu data de 09.09.2019, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Botosani din Str. Savenilor nr.12, se primesc cererile şi declaraţiile pe propria răspundere pentru acordarea tichetelor sociale, familiilor defavorizate  din Municipiul Botosani,  în baza Legii 248/20015 privind stimularea participării în învăţământul preşcolar a copiilor provenind din familii defavorizate. 

        Tichetele sociale se acordă familiilor cu un venit net lunar pe  membru de familie de pana la 283 de lei, inclusiv şi vor putea fi utilizate numai pentru achiziționarea de produse alimentare, de igienă, de îmbrăcăminte sau rechizite.

La depunere cererile vor fi însoţite de următoarele documente:

  • Copie acte doveditoare privind componenţa familiei BI/CI/CN(pentru toti membrii)
  • Copie după livretul de familie
  • Acte doveditoare privind înscrierea/frecventarea activităţilor organizate de grădiniţă
  • Adeverinţă de salariu cu venitul net, cupon de pensie pentru pensionari, cupon de alocatie, adeverinţă de la financiar pentru persoanele fizice autorizate, alte acte privind veniturile realizate aferente lunii anterioare depunerii cererii;

         Pentru relaţii suplimentare şi eventuale nelămuriri ne puteţi contacta la nr. de telefon 0231/583230 sau la sediul Direcţiei de Asistenta Sociala Botosani din Str. Savenilor nr.12.

Date de contact

Adresa:
Strada Săvenilor nr. 12, localitatea Botoșani,
județ Botoșani, cod poștal 710246

Telefon: 0231 583 230  

Email: dasbotosani@yahoo.com

Harta

Program de lucru

Luni - Joi : 8:00 - 16:30

Vineri : 8:00 - 14:00